News.ua


ЗАЗ може розпочати виробництво нового кросовера

Декабрь 19
11:05 2021

Французька автомобілебудівна компанія Renault анонсувала появу нової моделі Austral. Цей кросовер можуть почати збирати і на Запорізькому автозаводі.

Про це повідомляє AmperCar із посиланням на прес-службу виробника.

Нещодавно Renault представила тизер своєї моделі Austral. Без інтриги не обійшлося: у тизері показана лише задня частина авто з новим логотипом та фрагмент світлодіодних ліхтарів.

«Austral викликає енергію та тепло південної півкулі. Це назва, яка запрошує подорожувати і ідеально підходить для позашляховика. Це гармонійний баланс звуків, які легко вимовляються та інтернаціональні», – йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, новий Renault Austral буде розрахований на 5 осіб і матиме довжину 4,51 метра. Крос повинен замінити модель Kadjar у лінійці Renault і надійде у продаж вже навесні 2022 року.

Передбачається, що новинка отримає електрифіковані і повністю електричні силові установки. Ціни та комплектації автомобіля будуть оголошені ближче до старту продажів.

Наразі Запорізький автомобілебудівний завод випускає лише один кросовер компанії Renault – Arkana. Втім, вже незабаром до нього може приєднатися і модель Austral.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как уберечь ребенка от коклюша: рекомендации от МОЗ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua