News.ua


Власникам “євроблях” в Україні пообіцяли знижку на розмитнення авто

Апрель 26
00:48 2020

Україских “євробляхерів” обрадували приємною новиною. Виявляється, процедура розмитнення імпортних автомобілів в Україні стане набагато доступнішою, ніж раніше.

Як відомо, процедура обов’язкового розмитнення автомобілів ввів ще п’ятий президент України. Екс-глава держави таким способом вирішив поповнити державний бюджет, а також Пенсійний фонд. Однак, легалізація авто стала дуже дорогим задоволенням. Ціна розмитнення транспортного засобу іноді перевищувала вартість машини.

З приходом до влади Володимира Зеленського та нового парламенту ситуація змінилася в кращу сторону, тим не менш, питання про доступне для українців розмитнення виявилося відкритим до тепер через карантин – протягом останніх місяців уряду явно було не до “євробляхерів”.

Як припускають експерти, питання про доступне розмитнення автомобілів буде підняте відразу ж після завершення карантину. Це пов’язано з тим, що уряд буде шукати простий спосіб, швидко наповнити бюджет держави. Врегулювати ситуацію допоможе, масове розмитнення авто.

Експерти вважають, що уряд погодиться піти на поступки, щоб стимулювати “євробяляхерів” легалізувати свої траспортні засоби. З цієї причини, незабаром можна очікувати поправки в законодавстві щодо розмитнення машин.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Парламент Естонії оголосив Московський патріархат інститутом, що підтримує російську агресію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua