News.ua


В Україну повертається відомий автомобільний бренд

Декабрь 02
14:35 2021

Корпорація УкрАВТО оголосила про підписання Угоди про дистриб’юцію та сервісну підтримку автомобілів GEELY на території України. Таким чином, у 2022 році бренд GEELY офіційно повертається на український ринок. Корпорація УкрАВТО спільно з новим партнером, GEELY AUTOMOBILE INTERNATIONAL CORPORATION – сформує якісну дилерську мережу, виходячи з переваг власної найбільшої дилерської мережі, повідомляє «Автомир».

Geely Auto – це основна дочірня компанія Geely Holding Group, глобальної автомобільної групи, діяльність якої охоплює весь ланцюжок створення вартості в автомобілебудуванні, від досліджень, розробок та проектування до виробництва, продажу та обслуговування. Заснована в 1986 році, а з 1997 році веде діяльність в автомобільній промисловості, Geely Holding з тих пір значно розширилася за рахунок контрольних пакетів акцій багатьох відомих міжнародних брендів та партнерських відносин, таких як 99% акцій Volvo, 51% контрольних пакетів акцій Lotus та 9,7 % Акцій Daimler AG. У 2020 році Mercedes-Benz та Geely Holding оголосили про офіційне створення глобального спільного підприємства smart Automobile Co., Ltd.

Майкл Сун, Генеральний директор Geely Automobile International Corporation: «Ми бачимо суттєвий потенціал зростання українського ринку нових автомобілів – особливо у сегменті SUV. Ми повністю покладаємося на експертизу та репутацію УкрАВТО, в активі якої є успішний багаторічний досвід співпраці з провідними світовими автовиробниками. Завдяки тісній співпраці між обома сторонами ми, безперечно, надамо споживачам на українському ринку першокласні продукти та послуги та створимо враження від подорожей, які перевершать очікування».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как будут отключать свет в Украине 22 мая

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua