News.ua


В Україні пропонують ввести нові “космічні” штрафи для водіїв

Апрель 24
16:36 2021

Президента України Володимира Зеленського закликали внести до ВР законопроект, який запровадить космічні штрафи щодо тих водіїв, які перебуваючи за кермом, “сидять” у соціальних мережах – Facebook та Instagram. Про це йдеться у петиції, автором якої є Сергій Долінський, інформує UaMotors з посиланням на УНН.

“Шановний президент, внесіть, будь ласка, законопроект у Верховну Раду, який допоможе поліпшити дорожню ситуацію і запобігати ДТП, а саме – дозволити водіям і пішоходам відеофіксацію порушень ПДД, з подальшим відправленням фото або відео на сервер МВС для відправки “фейсбучнікам” і “інстаграмщікам” листів з космічними штрафами”, – йдеться у тексті петиції.

Також автор пропонує “підняти штрафи в 15 разів для тих, у кого за кермом на швидкості понад 40 км на годину в руках телефон”.

“По іншому 7 аварій на одному кілометрі столичної набережної на Подолі в Києві не уникнути!” – резюмував Сергій Долінський.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Прем’єр-міністр Ліхтенштейну підтвердив свою участь у Саміті миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua