News.ua


В Україні приймають замовлення на новий економічний кросовер: витрачає всього 1.2 л на 100 км

Апрель 04
19:06 2021

На українському ринку незабаром з’явиться новий кросовер Toyota RAV4 PLUG-IN Hybrid.

Про це повідомляє «АвтоПортал» з посиланням на офіційний сайт Toyota в Україні.

Зазначається, що при розробці RAV4 Plug-in Hybrid Toyota застосувала передовий досвід в області гібридних технологій. Це дозволило створити не лише потужний, а й більш ефективний автомобіль. За результатами випробувань за циклом NEDC, викиди CO2 моделі становлять 27 г/м, а витрата пального ― 1,2 л/100 км (у комбінованому циклі NEDC).

Щоб збільшити потужність RAV4 Plug-in, а також забезпечити більший пробіг та швидкість у режимі електромобіля, інженери Toyota оснастили модель кращим двигуном разом із більшим акумулятором та інвертором.

Максимальна вихідна потужність установки разом із 2,5-літровим гібридним двигуном Dynamic Force становить 306 к.с./225 кВт. Завдяки цьому автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год за 6,0 с. У режимі електромобіля RAV4 Plug-in розганяється від 0 до 100 км/год за 10 с

Кросовер оснащено новим літій-іонним акумулятором, енергомісткість якого збільшена до 18,1 кВт-год. Він містить 96 електроелементів та має номінальну напругу 355,2 В.

RAV4 Plug-in Hybrid пропонує чотири режими водіння: режим електромобіля (EV) ― за замовчуванням; режим гібрида (HV); автоматичний режим HV/EV; режим зарядки акумулятора під час руху.

За замовчуванням RAV4 Plug-in працює у режимі електромобіля навіть при інтенсивному прискоренні. Коли запас ходу на електротязі закінчується, автомобіль автоматично перемикається в режим гібрида. Це ключова перевага RAV4 Plug-in Hybrid, яка стала можливою завдяки розробці системи Plug-in на основі гібридної технології Toyota.

Нові автомобілі RAV4 Plug-in Hybrid оснащені інтелектуальною електричною повнопривідною системою AWD-i від Toyota. Компактна та легка, AWD-i використовує електродвигун на задній осі потужністю 40 кВт. Це забезпечує автомобілю приголомшливі повнопривідні функції, характерні для позашляховиків, а також чудову економію пального у порівнянні з механічною системою. Вона однаково працює як у режимі електромобіля, так і при використанні гібридного двигуна.

Стандартна комплектація нового RAV4 Plug-in включає систему активної безпеки Toyota Safety Sense нового покоління та системи допомоги водію. Вони розроблені з метою зменшення ризиків виникнення поширених інцидентів, що виникають на дорозі. В разі потреби асистенти сповіщають водія про небезпеку, забезпечують гальмування та підтримку кермового управління, аби зменшити наслідки можливого зіткнення.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Міністр оборони Британії: Набагато дешевше стримувати Путіна зараз, ніж дозволити йому перемогти

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua