News.ua


В Україні на продаж виставили авто Володимира Зеленського

Сентябрь 29
11:44 2021

Яскраво-червоний Chevrolet Silverado 2005 року випуску, на якому їздив головний герой серіалу “Слуга народу” Василь Голобородько у виконанні Володимира Зеленського, виставлений на продаж на спеціалізованому сервісі, повідомляє Avtosota.

Авто з 4,3-літровим бензиновим мотором і встановленими на ньому газовим обладнанням можна придбати за $ 8,5 тис. При цьому пробіг становить 340 тис км, середній для автомобілів таких років.

Нинішньому власнику – другого за рахунком з моменту, як Chevrolet Silverado брав участь в зйомках “Слуги народу”, – журналісти порталу “Вести” додзвонилися в момент, коли той вів автомобіль.

“Їду за кермом цієї машини – це та сама, що брала участь в зйомках серіалу “Слуга народу” , – розповів власник, Роман Скорик. – Як водій, скажу – їдеш, “як дядько”! Машина слухняна і добре себе відчуває на трасі. Є один нюанс – постійний задній привід, і, якщо сідати за кермо з незвички, складно водити авто взимку”.

При цьому машина продовжує “акторську” кар’єру. Роман Скорик працює ведучим на місцевому радіо “Броди FM”, і, як сайд-проект, придумав YouTube-формат “пікап на вікенд”. “Їздимо на цьому авто по різноманітних цікавих локаціях в нашому районі, “світимо” машину, – каже Скорик. – Я спочатку хотів саме пікап, і “американця”- а коли це авто потрапило мені на очі в київському автосалоні, поїхав його дивитися без роздумів – тим більше, що сам салон давав його в оренду для зйомок”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія зіткнулася з дефіцитом палива через атаки на НПЗ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua