News.ua


В Україні посилюють контроль над автомобілістами

Апрель 16
13:39 2020

З четверга, 16 квітня, водіям та пасажирам транспорту на основних в’їздах до Києва обов’язково вимірюватимуть температуру.

Раніше такі посилення контролю в місті анонсував міський голова української столиці Віталій Кличко.

Зазначається, що перевірятимуть автобуси та мікроавтобуси, вантажні та вантажно-пасажирські автомобілі та легкові авто, які перевозять більш як три людини включно з водієм.

«Інформація про виняткові умови для проїзду автомобілістів з номерними знаками АА та КА, яку сьогодні поширили деякі ЗМІ, – не відповідає дійсності. Норма щодо термометрії однаково застосовуватиметься до всіх легкових автомобілів із кількістю осіб у салоні троє і більше», — йдеться у повідомленні КМДА.

Повноцінно функціонувати пункти почнуть з 13:00.

Якщо на КПП в людини виявлять температуру вищу за 37,5 градусів і у неї будуть ознаки гострого респіраторного захворювання, її протестують на наявність коронавірусної хвороби та відправлять на самоізоляцію.

У разі, якщо температура тіла перевищуватиме 38 градусів та якщо людина матиме симптоми ГРВІ, — викликатимуть бригаду швидкої (екстреної) медичної допомоги для госпіталізації хворого.

Крім того, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій усі кладовища Києва будуть закриті.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія використовує голод як зброю — Ташева

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua