News.ua


В Раді зареєстрували новий законопроект про штрафи для водіїв

Октябрь 12
18:37 2020

В парламенті зареєстрували законопроєкт № 4194, яким пропонують віддавати половину від суми штрафів за перевищення швидкості у містах місцевій казні.

Документ вже зареєстрували у Раді.

Нардепи пропонують встановити, що 50% надходжень від адмінштрафів за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі в межах відповідного населеного пункту, спрямовуватимуться до доходів відповідного місцевого бюджету.

За словами авторів законопроекту, зміни стимулюватимуть місцеву владу встановлювати системи автоматичної фото-, відеофіксації ПДР.

«У населених пунктах буде відбуватись зниження порушень правил дорожнього руху, зростання безпеки на дорогах, а надходження від сплати адміністративних штрафів дадуть можливість місцевій владі розширювати систему та покращувати інфраструктуру населених пунктів», – йдеться у пояснювальній записці до документу.

Нагадаємо, невдовзі в Україні почнуть використовувати «фантомні патрулі». Вони дозволять штрафувати тих порушників, яких не бачать камери.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Російські кібератаки на держави НАТО: Альянс готовий до скоординованої відповіді

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua