News.ua


В Мінохорони здоров’я розповіли, як правильно дезінфікувати автомобілі

Апрель 06
20:38 2020

Автомобілі можна дезінфікувати за допомогою генератора «холодного туману», якщо в нього вливають зареєстровані в Україні дезінфектанти.

Про це radiosvoboda повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

У нього запитали, чи можна вбити коронавірус за допомогою «холодного туману», яким таксисти дезінфікують машини.

«Ми рекомендуємо використовувати тільки ті засоби і методи дезінфекції – як поточної, так і заключної, – які зареєстровані в Україні. У разі, якщо в «холодному тумані» використовуються засоби для дезінфекції, які внесені до реєстру дезінфікуючих засобів, їх можна використовувати для дезінфекції автомобілів, приміщень, поверхонь й інших матеріалів, щоб знешкодити вірус, який може бути на поверхні», – зазначив Ляшко.

Він нагадав, що коронавірус передається в тому числі і контактним шляхом, коли руками торкаються поверхні зі збудником, а потім, не помивши руки, підносять їх до слизових оболонок.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пакистан евакуює студентів після нападу у Бішкеку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua