News.ua


В мережі продемонстрували сучасний пляжний «Запорожець»

Июнь 20
20:24 2021

Для стильних водіїв немає нічого кращого, ніж ретроавтомобілі з хромованим багажним відділенням на даху. В ідеалі на ньому можуть знаходитися пара дощок для серфінгу або старий саквояж.

Екстер’єр принципово нового «Запорожця» у співпраці з iReactor показав популярний дизайнер Олександр Шторм, інформує UaMotors. Основною аудиторією цієї машини могли б бути серфери і сапбордісти, а також любителі компактних транспортних засобів.

В СРСР модернізований Fiat проводився під виглядом «Запорожця». Сьогодні справи у компанії йдуть з ряду геть погано. Врятувати промисловий комплекс допоможуть лише яскраві рішення. Одне з таких було запропоновано креативною командою.

Перше, що відразу ви можете помітити це сучасна оптика. У «Запорожця» влита решітка радіатора і вельми незвичайний бампер. Чорна захист порогів допоможе вберегти авто від подряпин, викликаних піском.

Логотип «Запорожця» гордо красується спереду і ззаду у елегантній моделі. Дизайнер збирається показати OLD-version, максимально наближену до класики. У ній дзеркала далекого виду виготовлялися з хрому, а ручки і решітка радіатора була б взята з радянської класики.

Задні стоп-сигнали і оптика в цілому відсилають до рішень британської компанії Bentley Motors. Як пояснив автор, ціна рестайлінгового «Запорожця» могла б починатися від 800 000 рублей для автомобілів зі спрощеної оптикою. У машину при бажанні можуть сісти чотири спортсмена. На авто можна закріпити до шести твердих дощок або ж до восьми SUP-бордів. Комфортне хромоване багажне відділення має особливі кріплення для установки незнімних весел. Не тільки любителям водних розваг підійде подібна мікролітражка, також авто стане відмінним бюджетним Сітікар.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Цедра лимона: польза и применение

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua