News.ua


Стало відомо, чи працюватимуть СТО під час карантину

Апрель 02
09:39 2020

Кабінет міністрів України уточнив правила щодо діяльності певних суб’єктів господарювання під час заходів з запобігання поширенню коронавірусу.

У постанові №239 на період карантину, який, нагадаємо, продовжено до 24 квітня 2020 року (включно), дозволено торгівлю пальним та роботу АЗС, діяльність банків і страхових компаній. Також можуть продовжувати роботу станції технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, передає AUTO.RIA.com.

Отже, поки запроваджено карантин та надзвичайну ситуацію, автомобілі, у яких виникнуть несправності або ж підійде час планового обслуговування, можна буде відремонтувати чи провести необхідні регламентні роботи. Ну і замінити нарешті зимову гуму на літню, перевірити геометрію встановлення коліс («розвал-сходження»), та й взагалі провести діагностику автомобіля після зимової експлуатації.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Як штучний інтелект та роботи змінюють агросектор

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua