News.ua


Прощавай, ГАЗ-66: в Україні підготували новий військовий автомобіль

Январь 03
13:19 2021

Повнопривідна вантажівка ГАЗ-66, який до тепер використовується в нашій армії – це радянський, а сьогодні – російський транспортний засіб з технічними рішеннями 90-х років минулого століття.

За словами Сергія Желевского – генерального директора ТОВ “Базтехсервіс”, яке входить до складу Корпорації, в 2020-му році вони удосконалили вантажний автомобіль Guru на агрегатах Ashok Leyland, пише www.autoconsulting.com.ua.

Ця вантажівка підвищеної прохідності 4х4 тепер випускає “Базтехсервіс”. Вона укомплектована 150-сильним дизельним мотором з 520 Нм крутного моменту, має дорожній просвіт в 315 мм, здатний долати броди глибиною в 800 мм і розвивати максимальну швидкість в 110 км/год. Вантажопідйомність – 2500 кг.

У нинішньому році в “Базтехсервіс” ще більше збільшили його вантажопідйомність і поліпшили прохідність, використавши більш потужні передній і задній мости. Тепер бориспільський Guru не тільки ні в чому не поступається ГАЗ-66, але і за деякими характеристиками перевершує його. Тому, вже в 2021-му на “Базтехсервісі” будуть активно пропонують цю вітчизняну розробку українським силовим структурам і МНС.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Країнам ЄС треба перейти до спільного виробництва та закупівлі зброї

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua