News.ua


Патрульні зупиняють авто для “техоглядів” просто на дорозі: що потрібно знати

Ноябрь 13
18:45 2021

В Україні почали оглядати автомобілі щодо технічної справності прямо на дорогах. Процес запущено з 12 листопада і він поки не стосується особистого автотранспорту громадян, але є виняток, якщо машина працює як таксі.

Список тих, кого торкнуться перевірки на дорогах, опублікував перший заступник голови Департаменту патрульної поліції Олег Білошицький, повідомляє MMR.

За його словами в зоні інтересу патрульних, які працюватимуть на спеціальних автомобільних станціях діагностики, опинились авто для пасажирських перевезень: таксі, автобуси, легковики з причепом, які використовуються для заробітку на транспортуванні вантажів або людей.

Також перевірять і вантажні авто — тоннажністю понад 3,5 та причепи до них. Під перевірки також потрапляють спеціальні авто та машини з небезпечним вантажем.

Що можуть перевірити патрульні:

  • параметри світла фар;
  • наскільки зношені шини;
  • димність в дизельних та вихлопи бензинових та газо-бензинових двигунів;
  • шум від авто;
  • люфт системи кермового управління та інші техпараметри.
Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кулеба й Блінкен пообідали у «Veterano Pizza» у Києві

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua