News.ua


Названо автомобілі, які найгірше продаються

Февраль 04
17:28 2021

Зайве говорити, що пандемія коронавірусу в 2020 році сильно позначилася на автомобільній галузі, причому не найкращим чином. Навіть список найбільш продаваних автомобілів значно порідшав в порівнянні з попереднім роком. Про це пише UaMotors.

Поряд з метушнею продажів в минулому році, автомобільні бренди також відбили величезний надлишок непроданих автомобілів 2020 модельного року. Хоча це може виявитися позитивним моментом для нинішніх покупців, оскільки у них з’явиться вибір, дослідження порталу iSeeCars, в якому було представлено понад 700 тис. нових автомобілів, виставлених на продаж, показує моделі, які користувалися найменшим попитом в 2020 році.

Очолює список Ford Escape, який демонструє колосальні 90,4% виставлених на продаж нових автомобілів моделі 2020 року. Хоча Escape є зазвичай популярним автомобілем, його продажі знизилися через іншого бюджетного автомобіля марки, створеного на тій же платформі – Ford Bronco Sport.

Також до першої десятки машин, що зберігаються з минулого року на складах дилерів, увійшли: Ecosport (друге місце, 71,3%); Expedition (четверте, 61,08%); Expedition Max (п’яте, 59,2%); і Ranger (восьме, 51,5%). Примітно, що середній показник по галузі становить 22,5%.

Chevrolet Bolt займає третє місце в списку з 68,9% нових автомобілів, що залишилися на стоянках у дилерів з 2020 року. Hyundai Santa Fe займає шосте місце з 57,7%, в той час як Chrysler 300 (52%), Dodge Charger (51,2%) і Buick Envision (51,1%) замикають десятку лідерів разом з Ford Ranger.

Цікаво, що Hyundai Santa Fe – єдиний неамериканський автомобіль в списку найбільш нерозпроданих в минулому році моделей.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У турецькому Ескішехірі відбулися заходи до 80-річчя депортації кримських татар

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua