News.ua


Назвали електрокари з найбільшим запасом ходу

Сентябрь 22
17:24 2021

Автоексперти назвали електрокари, що володіють найбільшим запасом ходу в цей час.

Про це інформуює UaMotors.

Деякі автомобілі можуть проїхати на одному заряді більше, ніж моделі, оснащені бензиновим агрегатом.

Список відкриває Tesla Model S. Електрокар в версії Plaid може розганятися до «сотні» всього за 1,9 секунди, долаючи на одному заряді до 637 км. Великою далекобійністю відрізняється модифікація Long Range, яка має 19-дюймові колеса.

За моделлю Tesla слідує електрокар Rivian R1T, який був розроблений за підтримки Ford і Amazon. За словами виробника, запас ходу дорівнює 505 км, а в реальних умовах цей показник становить 483 км.

Далі розташовується ще один автомобіль, зібраний компанією Ілона Маска. Запас ходу Tesla Model 3 складає 568 км. На цю мить ця модель вважається найдоступнішим електромобілем компанії.

Завершує перелік Ford Mustang Mach E, яке має запас ходу в 491 км. Подібні параметри очікуються від майбутнього пікапа F-150 Lightning.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія HMD готує до випуску смартфони Skyline та Nighthawk

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua