News.ua


Китайський тюнінг перетворив «Ниву» в цікавий джип

Декабрь 17
01:47 2020

На сторінці Forward Cars в Instagram, де публікують публікують фотографії цікавих машин, помічених в Китаї, опублікували зображення «загадкової моделі». Жителі пострадянського простору легко впізнають в джипі Lada 4×4, але помітно доопрацьовану.

По-перше, АвтоВАЗ не імпортує «Ниву» в Китай, і ця машина була зібрана не в Росії. Коментатори мікроблога помітили логотип «Азія Авто», яким маркуються «Лади», зібрані в Казахстані, а також специфічний дизайн колісних дисків. Судячи з акцентів в екстер’єрі, це модифікація Urban. Кілька років тому казахський завод відправив до Китаю близько тисячі позашляховиків, притому що цінник на таку Niva зашкалює – ввізні мита можуть скласти до 70% вартості автомобіля.

По-друге, невідомий власник тюнінгував російський джип. Чорний контрастний дах перетворив силует автомобіля, бічна виштамповка прикрашена хромованим молдингом, задні ліхтарі затоновані, бічні і заднє стекла також обклеєні тонуючую плівкою, в задньому бампері встановлено буксирувальний гак. Помітно, що у китайського позашляховика завищена підвіска.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Франція підтримує Німеччину та Чехію у боротьбі з російськими кібератаками

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua