News.ua


Карантин різко змінив статистику на дорогах

Апрель 22
22:28 2020

Кількість аварій у столиці в середньому зменшилася на 44%. Відповідно, зменшилась і кількість аварій з потерпілими (приблизно на 50%).

Про це пише Хмарочос.

Центр організації дорожнього руху повідомляє, що за період з 13 до 20 квітня, за даними патрульної поліції, на дорогах Києва сталося 509 ДТП. З них в 20 аваріях є потерпілі, травмовані 24 людини (серед них четверо велосипедистів та четверо мотоциклістів) але обійшлося без загиблих. Сталося чотири наїзди на пішоходів, три з них – на пішохідних переходах.

За попередній тиждень (з 6 по 12 квітня) в столиці сталося 448 аварій. З них 24 ДТП з потерпілими, в яких постраждали 28 учасників дорожнього руху, серед них – шестеро мотоциклістів та велосипедист. Загинула одна людина – пішохід.

Тижнем раніше (з 30 березня по 5 квітня) в Києві сталося 468 ДТП, з яких 21 аварія з потерпілими, постраждали 24 людини, серед них троє велосипедистів та двоє мотоциклістів. За офіційною статистикою, в цей тиждень на дорогах ніхто не загинув.

Приблизно за цей самий період минулого року (з 15 по 21 квітня 2019 року) сталося 837 дорожньо-транспортних пригоди, з них 44 з потерпілими. В аваріях отримали поранення 52 людини (з них поранено четверо велосипедистів та п’ятеро мотоциклістів), троє потерпілих загинули. Сталося 20 наїздів на пішоходів, з них дев’ять – на пішохідних переходах. За попередній тиждень з 8 по 14 квітня, в столиці сталося 865 аварій, з них 46 з потерпілими. Поранення в ДТП отримали 66 осіб, загинула одна людина.

За період з 1.04 по 7.04 в столиці сталося 837 ДТП, них 38 з потерпілими де поранення отримали 47 осіб, обійшлося без загиблих. Сталося 20 наїздів на пішоходів, з них десять – на пішохідних переходах. Поранено шість мотоциклістів та двоє велосипедистів.

У Центрі організації дорожнього руху окремо зауважили, що в період з 30 березня по 5 квітня в столиці внаслідок ДТП вперше з початку року не загинули люди.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія прагне нашкодити Європі всіма можливими способами — прем’єр Фінляндії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua