News.ua


Hyundai випустить бюджетний кросовер за $9 тис.

Январь 14
15:57 2021

Південнокорейський виробник вивів на тести чергову новинку, відому під внутрішньозаводським індексом AX1. Крім кількох фотографій кросовера в мережі з’явилися ще і деякі її технічні характеристики, пише «АвтоЦентр».

На фото нова модель Hyundai прихована під щільним шаром камуфляжної плівки. Зробити повноцінні висновки про зовнішність бюджетного кросовера неможливо, але дещо все ж вдалося розглянути. Наприклад, зовні AX1 схожий з іншою моделлю виробника – Venue. Єдина відмінність – габарити. Hyundai Venue набагато більший ніж новий компактний кросовер.

Крізь камуфляж видно решітку з малюнком-сіточкою і двоповерхову передню оптику. Імовірно, новинка отримає 1,1-літровий 69-сильний бензиновий двигун. Мотор буде пов’язаний як з автоматичною, так і з механічною коробками передач. На домашньому ринку марки буде версія з повністю електричною силовою установкою. Її віддача не озвучується.

Збирати поки ще безіменну новинку планують на заводі Hyundai в південнокорейському Кванджу. Орієнтовна вартість – 9150 доларів. Першим ринком компактного кросовера стане Індія.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Загарбники за добу 452 рази вдарили по Запорізькій області

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua