News.ua


ГОТУЙТЕСЯ ДО БЕЗТУРБОТНОГО ЛІТА

Апрель 26
13:08 2018

ПРЕМІУМ ФІЛЬТРИ САЛОНУ З 15% ВИГОДОЮ

сервис ниссан.png

Акція діє з 1 квітня по 31 липня 2018 року у всіх офіційних дилерських центрах Nissan в Україні. Під вигодою мається на увазі співвідношення ціни, встановленої на період проведення Акції, порівняно зі звичайною рекомендованою ціною. На різні найменування запчастин встановлено різний розмір вигоди. Розмір вигоди є рекомендованим, остаточна ціна встановлюється дилером. Детальний перелік запчастин, на які розповсюджується вигода, та умови отримання вигоди можна дізнатися в офіційному дилерському центрі “Атлант-М на Гагаріна”.
* Мається на увазі ціна, яка встановлена на зазначені роботи на період проведення акції. Спеціальна ціна є рекомендованою й може відрізнятись від кінцевої ціни, запропонованої дилером.

КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ

г.Харьков, прт Гагарина, 185/1, +380(57) 766-8-766 Схема проезда

Сообщение ГОТУЙТЕСЯ ДО БЕЗТУРБОТНОГО ЛІТА появились сначала на Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна має право захищатися усіма можливими способами — міністр оборони Латвії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua