News.ua


АЗС продаватимуть автогаз майже за безцінь

Май 07
15:38 2020

Ціни на автогаз можуть опуститися до 5 гривень. Популярне паливо продовжує втрачати в ціні, а експерти стверджують: тренд може втриматися до липня, пише firstgear.

В Україні триває падіння вартості автомобільного газу. Сьогодні, на деяких АЗС цінник опустився до позначки 6 гривень 70 копійок. Середня вартість по Україні вже не перевищує 8 гривень за літр. Такої цифри на стелах АЗС ми не бачили багато років. Експерти запевняють: це ще не межа. Уже влітку, ціна літра газу може зрівнятися зі склянкою газованої води.

– Зараз ситуація склалася таким чином, що навіть ціни на нафту не сильно будуть впливати на знижений цінник в липні. Заправки вже добре закупилися. Швидше, більш вагомий фактор, як Україна буде виходити з карантину, – вважає паливний експерт Володимир Шульга. – Якщо все залишиться так як є, ми очікуємо зниження вартості газу до 5 грн. 50 копійок.

Правда, Володимир зробив уточнення. Вихід з карантину збільшить попит на паливо, а значить, падіння цін припиниться.

– Зараз попит дуже низький. На деяких АЗС персонал відпочиває. Тому, якщо хтось на ринку знижує ціну на 10 копійок, за ним слідують і конкуренти. Інакше не вижити. З’явиться попит, зниження ціни сповільнитися. Навіть можливе незначне зростання.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія Google планує витратити €1 млрд на розширення дата-центру у Фінляндії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua