News.ua


7 найпопулярніших кросоверів в світі

Февраль 17
05:08 2021

У кросоверів є підвищена прохідність. При цьому у них немає такого громіздкого виду, що у позашляховиків. В умовах міських доріг вони маневреніші і не виникає проблем з паркуванням, пише UaMotors.

Популярні компактні кросовери

У порівнянні з хетчбеком вони мають перевагу, з підвищеним кліренсом. Відмінності полягають в ширині кузова і висоті салону. Це дозволяє збільшити зручність.

Renault Sandero Stepway

Автомобіль представляє французький виробник. Перевагою є те, що він мало споживає палива. Проїхавши 100 км, автомобіль витратить палива в обсязі 4,5 л. Поверхня окремих елементів покрита хромом. На колісних арках є пластик, чим забезпечується додатковий захист від корозії.

Kia Soul

Власник такого авто явно виділяється серед інших машин. У зовнішньому вигляді автомобіля присутні нотки ретро. Задня частина кузова має звис з вертикальним характером. Капот і дах з рівними лініями. Автомобіль має великий повітрозабірник і тривимірні фари. Дах і кузов за кольором можуть відрізнятися. Це зроблено не випадково, а для того, щоб підвищити привабливість.

Nissan Qashqai

Авто випускається з різною потужністю. Для прихильників економії пропонується автомобіль з двигуном 1,2 л, 115 к.с. Для любителів драйву доступно авто з об’ємом двигуна 1,6 л на 163 конячки. У дизельних варіантів движок 1,5 і 1,6 л і потужністю 110 і 130 л. відповідно.

Кросовери середніх розмірів

До цієї категорії належать автомобілі з більшою місткістю. Вони мають колеса R17-R19, що забезпечує поліпшення прохідності.

Mazda CX-5

Цей японський кросовер середніх розмірів випускається вже два покоління. Він навіть пережив рейсталінг. Вузькі фари і вертикальна радіаторна надають автомобілю грізний вигляд воїна, який готується до бою.

Volkswagen Tiguan

Автомобіль характеризується дорожнім просвітом в 200 мм. Це характерно навіть не для всіх джипів. Автомобіль має строгий дизайн і великі фари. На радіаторних гратах відзначається присутність горизонтальних ламелей. Цей автомобіль є оптимальним варіантом, якщо мають місце ділові та сімейні поїздки.

Кросовери повного розміру

Довжина автомобілів цієї категорії становить 4700-5000 мм. Вони характеризуються містким салоном і величезним багажником.

BMW X3

Автомобіль з високою якістю. Зовні він досить пізнавані. На радіаторних гратах є 2 квадрата. Потужність авто становить від 252 до 360 к. с.

Hyundai Santa Fe

Дуже місткий кросовер. При бажанні ззаду встановлюються додаткові пасажирські крісла. Це дозволяє вмістити в салон до 7 осіб. Пасажирам на задніх сидіннях теж досить комфортно. Це стає можливим тому, що розширена задня частина кузова. Автомобіль випускається з переднім і заднім приводом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Уряд звільнив трьох заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua