News.ua


500 000 грн штрафів — в Україні водій “догрався” з порушеннями

Октябрь 02
23:25 2021

Житель селища Велика Багачка Полтавської області Костянтин Писаренко повинен заплатити в бюджет країни за п’яне водіння 550 800 гривень. За десять років на чоловіка склали 14 протоколів про керування транспортним засобом у стані сп’яніння, повідомляє MMR.

Перший штраф датується 2012 роком. Потім була невелика перерва, оскільки Писаренко відбував покарання в колонії. Повернувшись у селище, чоловік знову взявся за старе і, починаючи з 2017-го, протоколи почали з’являтися із завидною регулярністю. Останній складений інспекторами поліції 23 вересня 2021 року.

Поліцейські зупинили ВАЗ-21011, за кермом якого був уже відомий громадянин. Він знову перебував у алкогольному сп’янінні і поводився неадекватно. Чоловік відмовився від огляду в медзакладі і на місці зупинення. Однак це і не було потрібно, оскільки у нього були всі ознаки сп’яніння, що і підтвердили свідки. Поліцейські склали протокол. Суд присудив штраф у розмірі 51 000 грн.

Права керувати транспортним засобом у Писаренка немає вже більше десяти років. До того ж він жодного разу не платив штрафи, тому і накопичилася суттєва сума. Втім, зловмисник не був присутній на жодному з судових засідань. Конфіскувати майно в рахунок оплати боргу у правоохоронців немає можливості, оскільки чоловікові нічого не належить. Сподіваємося, у стражів порядку знайдеться спосіб змусити недобросовісного водія дотримуватися ПДР.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

НБУ прогнозує підвищення податків на 2,5% ВВП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua