News.ua


10 дешевих іномарок, які сподобаються українцям

Февраль 17
13:17 2021

До числа таких автомобілів увійшов Chevrolet Onix, який дуже популярний в Бразилії: в цій країні щорічні продажі даної моделі складають 250 тис. од. Це авто коштує приблизно 400 000 грн на перерахунку.

На думку фахівців, напевно, користувалися б популярністю такі моделі Chevrolet, як Tracker і Trailblazer, пише UaMotors. Крім того, гідно оцінили б Renault Kiger, який тільки недавно представлений в Індії. З великою часткою ймовірності автолюбителів також зацікавив би Nissan Kicks.

Попитом в Україні, швидше за все, користувалися б Nissan Sentra, який в даний час на американському ринку пропонується за ціною від 19 000 доларів, І досить популярний в Латинській Америці седан Fiat Cronos.

Крім вищезазначених автомобілів успіх на ринку з великою часткою ймовірності був би гарантований машинам, начебто Honda BR-V, MG ZS, Kia Sonet і Toyota Corolla Cross.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Цены на жилье в Украине за год выросли более чем на 15%

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua