News.ua


Білоруський політолог прокоментував заяву Лукашенка про «українських диверсантів»

Март 22
22:43 2017

Білоруський політолог прокоментував заяву Лукашенка про «українських диверсантів»
Заява президента Білорусі Олександра Лукашенка про затриманих бойовиків, які нібито тренувалися в Україні, спрямоване для залякування білоруського виборця. Про це в коментарі ЗМІ сказав білоруський політолог Олександр Федута, передає newsonline24.

«Заява білоруського лідера адресована виборцю, котрого лякають напередодні можливої масової акції опозиції 25 березня. Слово Майдан у нас страшилка, всіх лякають, ви хочете, щоб було як в Україні, щоб стріляли, щоб гинули люди, щоб регіони проводили голосування про незалежність, щоб вторглися іноземні війська. Якщо ви цього не хочете – підтримуйте Лукашенка. Тому, коли українські медіа писали і говорили, що Лукашенко чи не кращий друг українського народу – це не правда », – заявив Федута. На питання, чи показує Лукашенко, що відбувається на цих базах бойовиків, він відповів, що білоруський лідер «не показує, що відбувається в Україні».

«Йому це не цікаво, він каже – бойовики намагалися провести зброю з української території. Ось. Лякають зброєю, а не України. Була заява вашої прикордонної служби, що ніякого прориву не було, і наш прикордонний загін був змушений це підтвердити. Ніяких фактів намагання провезення зброї з української території теж не було приведено», – підкреслив політолог.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Створення трибуналу посилить деструктивні процеси у Росії — голова комітету ВР

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua