News.ua


Янг Бойз — Динамо: Анонс матчу

Август 02
09:45 2017

У середу, 2 серпня, відбудеться матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому київське Динамо зіграє на виїзді з швейцарським Янг Бойз.

Нагадаємо, що в першому матчі цих команд у Києві на НСК Олімпійський впевнену перемогу здобули підопічні Олександра Хацкевича (3:1).

Той поєдинок київської команди став приємною несподіванкою для українських уболівальників. У Києві вже відвикли від красивої гри і успіхів Динамо на міжнародній арені, проте в першій зустрічі з Янг Бойз команда Олександра Хацкевича продемонструвала всі свої найкращі якості. Динамо виглядало набагато сильнішим за свого суперника, переграючи опонента практично за всіма показниками. А якби в другому таймі динамівцям вдалося реалізувати хоча б половину своїх моментів, то рахунок і зовсім міг би стати розгромним.

Після того матчу і Динамо, і Янг Бойз провели по одному офіційному поєдинку у внутрішніх чемпіонатах, де обидві домоглися розгромних перемог. Команда Хацкевича знищила вдома Карпати (5:0), а підопічні Адольфа Хюттера — на виїзді Грассхоппер (4:0). У матчі з Карпатами Динамо ще раз довело своїм уболівальникам, що дві перемоги поспіль над серйозними суперниками (Шахтар в чемпіонаті і Янг Бойз в Лізі чемпіонів) не були випадковими. Є відчуття, що з кожним новим матчем київська команда тільки набирає, а гравці Динамо стають ще більш зіграними.

Янг Бойз — Динамо: Прогноз і ставки букмекерів на матч

Напевно, більшість українських уболівальників пам'ятає торішні кваліфікації, коли Шахтар також впевнено здолав Янг Бойз в домашньому матчі (2:0), після чого програв на виїзді з тим же рахунком і вилетів в серії пенальті. Янг Бойз — дуже непростий суперник, і те що, Динамо достатньо просто вдалося здобути перемогу в першому матчі, не повинно вплинути на підготовку команди до матчу-відповіді. В Швейцарії буде зовсім інша гра — рідні трибуни поженуть своїх улюбленців вперед, і Динамо буде дуже непросто протистояти натиску господарів, особливо в стартові хвилини.

Крім того, варто відзначити і особливість домашнього стадіону Янг Бойз. Стад де Свісс Ванкдорф відрізняється від більшості арен тим, що має штучний газон. Звичайно, тренер Динамо заявив перед матчем, що цей фактор не повинен вплинути на результат і його гравці готові до такого поля, проте як все буде насправді зараз сказати дуже складно.

На традиційній передматчевій прес-конференції Хацкевич розповів, як команда готувалася до матчу, і заявив, що визначиться з основним складом вже безпосередньо перед самим стартом поєдинку. Один з лідерів Динамо Дерліс Гонсалес, якому вже доводилося грати на штучному газоні в Берні (виступаючи за Базель), зазначив, що головним завданням київського клубу в матчі-відповіді буде утримати свої ворота "сухими".

Янг Бойз — Динамо: Де дивитися матч

Віце-чемпіон України підходить до поєдинку майже в оптимальному складі. За словами Хацкевича, Хачеріді і Сидорчук ще відновлюються від своїх мікропошкоджень, однак у них до сих пір залишається хороший шанс вийти на швейцарський поєдинок навіть з перших хвилин. Та й взагалі, склад Динамо на матч-відповідь не повинен сильно зміниться в порівнянні з київським поєдинком цих команд.

Місце в воротах займе Максим Коваль, який впевнено діяв в першому матчі. У матчі з Карпатами на правому фланзі захисту Динамо за основну команду дебютував Томаш Кендзьора, проте в матчі-відповіді з Янг Бойз цю позицію, швидше за все, закриє Микола Морозюк. У центрі захисту немає підстав сумніватися в парі Хачеріді-Віда (сподіваємося, що Євген все ж встигне відновиться від ушкодження), а зліва зіграє Кадар.

У півзахисті ми знову побачимо тріо Шепелєв-Гармаш-Сидорчук (знову ж таки, якщо Сергій залікує свою мікротравму). Звичну для себе позицію на правому фланзі атаки займе капітан і лідер команди Андрій Ярмоленко, і немає ніяких сумнівів, що в центрі нападу вийде Дьємерсі Мбокані. А ось хто зіграє зліва — велике питання. Гонсалес хоч і грав уже на штучному полі Янг Бойз, проте може поступитися місцем в "старті" молодому Віктору Циганкову, який став героєм матчу з Карпатами.

Орієнтовні склади:

Динамо: Коваль — Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар — Шепелєв, Сидорчук, Гармаш — Ярмоленко, Мбокані, Циганков.
Янг Бойз: Вольфлі — Мбабу, Нуху, фон Берген, Лотомба — Раві, Бертоне, Соу, Фасснахт — Нсаме, Оаро.

Янг Бойз — Динамо: онлайн відео трансляція матчу

Звичайно, перед другим матчем у Динамо є комфортна перевага в рахунку, а гра, яку показує київська команда в останніх матчах змушує уболівальників команди вірити лише в найкраще. Однак щось схоже вже було рік тому з іншим українським клубом. Залишається лише вірити, що кияни не допустять тих же помилок, який скоїв Шахтар, і зуміють кваліфікуватися до вирішального раунду відбору.

Прогноз Знай.Спорт — 1:2

Нагадаємо, що матч Янг Бойз — Динамо відбудеться в середу, 2 серпня, у швейцарському Берні. Пряма трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі 2+2. Початок — о 21:15. Крім того, на нашому сайті ви також зможете подивитися онлайн-трансляцію цього матчу.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що в матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів Янг Бойз — Динамо букмекери віддають невелику перевагу команді зі Швейцарії.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Фильм Алана Бадоева Довга доба показали в Совете Европы

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua