News.ua


Касьянов: у майбутньому кожен матиме ту будку, на яку заслуговує

Март 06
11:09 2017

Відомий волонтер Юрій Касьянов у власному блозі зазначає, що виховувався в дусі комуністичних ідеалів, а також був свідком, і частково учасником поразки прогресивного соціалізму в сутичці з загниваючим капіталізмом, тому зараз, будучи підприємцем, не має бажання повертатися до світлого совкового минулого. Волонтер зауважив, що жоден олігарх не зробив у своєму житті нічого незвичайного: не винайшов радіо Марконі, не вигадав лампочку Едісона. Навіть Фейсбук ніхто з них не зробив. Проте всі олігархи накрали безмірно, користуючись близькістю до влади, і недосконалістю законодавства перехідного періоду.

Навіть зараз, продовжив Касьянов, з українською продажною прокуратурою і нечесними судами за такі фокуси дев’яностих – початку двохтисячних можна заробити чималий термін. Крім того, волонтер звернувся до президента України Петра Порошенка.

«Будка ваша крадена, Петре Олексійовичу. Ваші предки не будували «Ленінську Кузню», фабрику імені Карла Маркса, сотні цукрових заводів … Крадене воно все. Крадене! .. Втім, дивно не це. Нас привчили до високопоставленому крадіжок. І не дивно навіть те, що ці крадіжки обирають. Дивно, що у деяких людей взагалі совісті немає. В майбутньому, і вельми недалекому, українці зобов’яжуть олігархів повернути награбоване, або доплатити в бюджет дзвінкою монетою за «найчеснішу у світі приватизацію». Без повернення до принципів чесності, справедливості нічого у нас не вийде. Кожен отримає по тій будці, на яку заслуговує», – наголосив волонтер.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Участь у Саміті миру в Швейцарії вже підтвердили 50 країн — ЗМІ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua