News.ua


Хатія Деканоїдзе повернула собі громадянство Грузії

Май 03
09:04 2017

Хатія Деканоїдзе повернула собі громадянство Грузії
Хатія Деканоїдзе, яка деякий час очолювала Національну поліцію України і прийняла для цього громадянство України, повернула собі громадянство своєї рідної країни, про що передає replyua.net. Громадянство Грузії Деканоїдзе втратила після прийняття громадянства України. Закони Грузії не дозволяють грузинам мати громадянство іншої країни, в такому випадку їх позбавляють грузинського громадянства.
Знову грузинкою Хатія Деканоїдзе стала 12 квітня, після підписання відповідного указу президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі. Поки що невідомо, чи відмовилася Деканоїдзе від громадянства України. У відповідності до Закону про громадянство України, у випадку добровільного отримання громадянином України громадянства іншої країни це є підставою для позбавлення його українського громадянства.
Грузинське громадянство Деканоїдзе повернула заради того, аби повернутися у велику політику цієї країни. Скоріше за все, в Україні продовжувати кар'єру вона більше не хоче. На сьогоднішній день в Грузії екс-очільниця Національної поліції України продовжує займати одне з провідних місць в партії «Єдиний національний рух», яка займає опозиційну позицію до чинної грузинської влади.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія TSMC пообіцяла освоїти 1,6-нм техпроцес до 2026 року

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua