News.ua


Вашингтон залишив за собою право на самозахист в Сирії

Июнь 20
08:18 2017

Вашингтон залишив за собою право на самозахист в Сирії
Міжнародна коаліція в Сирії буде працювати над відновленням спільної координації з російськими ВКС, однак США залишають за собою право на самозахист в Сирії. Таку заяву зробив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
«Цілком очевидно, що ми будемо робити все що можемо, щоб захистити наші інтереси. У нас завжди буде право на самооборону», — заявив Спайсер на брифінгу. При цьому він зазначив, що «надзвичайно важливо, щоб ми тримали відкритими канали зв'язку, щоб уникати можливих конфліктів».
Варто нагадати, що в Сирії сили міжнародної коаліції на чолі з США збили літак армії Асада, котрий виконував бойовий виліт проти ІГ на півдні провінції Ракка. У заяві коаліції відзначається, що це було зроблено, так як сирійський літак наносив удар по бійцям співпрацюють з коаліцією Демократичних сил Сирії. У понеділок Росія заявила, що припиняє взаємодія зі Сполученими Штатами в рамках меморандуму про запобігання інцидентів в небі над Сирією. Міноборони заявило, що США не виходили на зв'язок з російськими ВПС перед атакою на Су-22. Вашингтон раніше розповів, що росіян попередили про операцію.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Журналісти державного телеканалу Італії анонсували страйк

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua