News.ua


Російський підводний флот потопить корозія металу – експерти

Август 09
23:12 2017

Російський підводний флот потопить корозія металу – експерти
Видання Newsader провело дослідження, в ході якого з’ясувало у якому стані перебуває російський підводний флот і чи варто боятись російських підводних човнів, — про це інформує новинний ресурс replyua.net.
Так, видання розповідає, що, незважаючи на те, що у березні цього року російський підводний флот поповнився одним атомним підводним човном «Казань», приводів для гордості у росіян обмаль. Зокрема, до 2030 року переважна більшість російських підводних човнів відпрацює свій ресурс практично повністю: більшість як атомних підводних човнів, так і човнів, озброєних крилатими ракетами, матиме вік «за 30 років» і навіть «за 40 років». Загалом, на 2030 рік росіяни матимуть лише сім підводних човнів проекту 885/885М та два човни проекту 971, яким буде менше тридцяти років. У той же час, з 70 американських підводних човнів, лише три підлягають списанню найближчим часом — Dallas, Bremerton та Jacksonville класу Los Angeles.
Здавалося б, яка різниця скільки років човну? Але справа в тому, що корпус підводних човнів піддається посиленій ерозії через агресивне навколишнє середовище. Більше того, особливо вразливими є матеріали, які оточують атомні реактори на човнах. Тому човен, який служить більше 30 років, перетворюється на потенційну екологічну катастрофу. Здється, що російський підводний флот потоплять не вороги, а корозія.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни за добу обстріляли вісім населених пунктів на Запоріжжі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua