News.ua


РФ планує відправити до Сирії свою військову поліцію

Июль 05
07:55 2017

РФ планує відправити до Сирії свою військову поліцію
У буферних зонах безпеки в Сирії Росія може розмістити свою військову поліцію. Як передає replyua.net, заяву відповідного змісту на переговорах в Астані зробив у вівторок глава російської делегації, спецпредставник президента РФ у справах врегулювання ситуації в Сирії Олександр Лаврентьєв, пише ТАСС.
«Поки складно говорити про присутність російських спостерігачів і представників Міноборони РФ, але в цілому передбачається присутність російської військової поліції в буферних зонах безпеки», — зазначив дипломат. При цьому Лаврентьєв додав, що Росія готова відправити війська тільки після затвердження відповідних домовленостей з Туреччиною і Іраном.
«В залежності від того, коли будуть підписані документи про безпечні зони, я думаю, що слід очікувати конкретних заходів щодо розгортання сил протягом 2-3 тижнів», — заявив дипломат, пише Reuters. Раніше в одному з районів Дераа (Сирія) терористи готують провокацію із застосуванням хімічної зброї, схожу з ситуацією в Ідлібі. Провокація готувалася в районі Нова-Джасем-Анхель, а інформацію про це було отримано з достовірних джерел військово-політичного керівництва Сирії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кількість загиблих від повеней у Кенії зросла до 181

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua