News.ua


Один із американських штатів пішов проти рішення Трампа

Июнь 11
23:56 2017

Один із американських штатів пішов проти рішення Трампа
Представник Німеччини та американського штату Каліфорнія домовилися про подальшу співпрацю щодо питань боротьби зі зміною клімату, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Керівництво Каліфорнії, що є економічно найрозвинутішим штатом Сполучених Штатів Америки, спільно з Німеччиною домовилися працювати в проекті Under2 Coalition, яким передбачено об’єднання регіональних урядів та муніципалітетів міст різних країн світу у боротьбі за зменшення показників небезпечних викидів в атмосферу. Таку інформацію оприлюднила очільниця міністерства екології Німеччини Барбара Гендрікс. Вона зазначила, що в питанні кліматичної проблеми не можна досягти успіху без залучення місцевої влади і це в Берліні зрозуміли ще до того, як Трамп оголосив рішення про вихід США з Паризької кліматичної угоди. Згодом німецькі посадовці мали зустріч з каліфорнійським губернатором Джеррі Брауном у Сан-Франциско, під час якої сторонам і вдалося узгодити спільний підхід щодо цього питання.
Варто нагадати що раніше в ЄС заявляли, що процес виходу США з кліматичної угоди є довготривалим і може затягнутись до 2020 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський і Макрон обговорили участь країн Глобального Півдня у Саміті миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua