News.ua


Блогер: навіть закордоном видно, що українці і росіяни абсолютно різні

Август 07
19:55 2017

Блогер: навіть закордоном видно, що українці і росіяни абсолютно різні
Цікава новина із Канади наштовхнула блогера Олега Шарпа на роздуми з приводу поведінки представників окремих народів закордоном і про відмінності між українцями і росіянами, — інформує новинний портал replyua.net з посиланням на персональну сторінку оглядача в соціальній мережі.
Так, блогер нагадує, що нещодавно у Канаді обрали двох нових астронавтів. Одним із переможців жорсткого конкурсу, в якому брали участь три тисячі сімсот претендентів, став полковник ВПС Джошуа Кутрик. Примітно, що Кутрик має українське походження.
Блогер констатує факти: за кордоном легально проживають близько п’яти мільйонів осіб, які мають українське походження та позиціонують себе як представників української нації. Чимало з них чудово «акліматизувались» закордоном, роблячи чималий внесок у розвиток економіки, культури чи зміцнення законності у державах, де проживають. Наприклад, у Сполучених Штатах чи Канаді українці займають пости як федеральних суддів, так і міністрів (зокрема, міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд є українкою за походженням – ред.). Українці формують сильні діаспори, які зберігають їх автентичність і допомагають захищати права своїх членів, — так, що владі доводиться рахуватись з ними. У той же час, закордоном проживає близько тридцяти мільйонів росіян. Може, хто-небудь чув щось про російські діаспори? Або про якість досягнення «закордонних» росіян у якихось сферах крім транзиту наркотиків, перепродажу і рекету? – зауважує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Що робити, якщо камера вашого телефона перестала працювати: корисні поради

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua