News.ua


Українські ультрас відзначили боягузтво російських колег

Июнь 14
13:12 2017

Українські ультрас звернулися з відкритим листом до російських футбольних хуліганів, відзначивши їх нерішучість під час мітингів опозиції по всій країні.

— Російські футбольні "хулігани", звичайно, дивні персонажі. Спочатку вони хваляться виїздом до Франції, який пробило за них керівництво країни, а потім у потрібний момент засовують свою крутість глибоко подалі. У "День Росії" мусора тисячами били і заарештовували людей по всій країні. Неважливо, хто це був: ботанік-інтелігент, жінка, пенсіонер або простий школяр. Кийком отримували неабияк, незалежно від статі, віку та соціального статусу.

Найцікавіше, що частина ОМОНівців — це колишні українські силовики, які спочатку намагалися розігнати Майдан, а потім поїхали гастролювати в Росію.

Де там ваші заряди "Руські вперед!" І "АСАВ"? Вас зараз успішно утихомирює бидло з кийками, що приїхало до вас на заробітки. Коли в Україні Янукович намагався встановити диктатуру, то отримав хороший відсіч від народу і від хлопців з трибуни в тому числі. А ви давайте далі радійте, накриваючи п'яних пенсіонерів з Британії, — відзначається на сторінці Ultras Hearts в Facebook.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, екс-гравець збірної України поїхав працювати на Газпром.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Блінкен прибув до України, аби продемонструвати солідарність США — Reuters

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua