News.ua


Президент Динамо висловив думку з приводу матчів в Маріуполі

Август 28
08:18 2017

Президент київського Динамо Ігор Суркіс в прокоментував ситуацію з відміною поєдинку Маріуполь — Динамо, який повинен був відбутися в неділю, 27 серпня.

"Чому піднята така істерія? Команда не являється — їй зараховують технічну поразку, і питань немає. Але вони ж знають заздалегідь, що програють всі суди, які будуть незалежними, а не в нашій Федерації, що виконує щось "під козирок".

Є кілька варіантів. Перший — перенести матч до Києва, а 2 грудня зіграти в Маріуполі, якщо, як заявляє Президент нашої країни, припиняться обстріли. Другий варіант — зіграти два матчі на нейтральному полі, не бентежачи ні громадськість, нікого. Є і третій варіант — всі чотири матчі зіграти на нейтральному полі, якщо Маріуполь вийде в першу шістку.

Я не розумію, для чого це розпалюється перед іграми збірної. Для чого це потрібно робити? Ми висловили свою позицію. Мене ви ніде не чули. Ми готові їхати туди, куди нам скажуть, але безпека повинна бути для вболівальників, команди і співробітників клубу. Всяке може трапитися. Але якщо заздалегідь не рекомендують, а кажуть, мовляв, їдьте, бо їдуть всі. Якщо ми станемо на мосту, і десять чоловік скажуть, що хочуть стрибнути, а я скажу, що не хочу, то я тоді, виходить, боягуз? Є ж розумні речі на сьогоднішній день. Невже футбольний матч коштує таких ризиків?", — сказав Суркіс в інтерв'ю програмі Профутбол.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо пропонує перенести матч в Маріуполі на іншу дату.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кулеба спростував ворожі наративи: Якби РФ хотіла миру, вона взагалі не мала нападати

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua