News.ua


Названо найкращого гравця в історії футболу

Июль 23
19:02 2018

Форварда каталонської Барселони і збірної Аргентини Ліонеля Мессі визнано найкращим гравцем в історії футболу за результатами голосування уболівальників.

31-річний аргентинець – кращий гравець всіх часів. Такі результати голосування в твіттері SPORTbible.

За Мессі проголосувало 44 % користувачів. Його одвічний суперник – португалець Кріштіану Роналду став другим, набравши 36 % голосів. Далі йде Король футболу Пеле (15 %) і голова правління Динамо-Брест Дієго Марадона, який чудово грав за збірну Аргентини, Наполі, Барселону, Бока Хуніорс і інші команди (5 %).

Відзначимо, що в голосуванні взяли участь понад 26 тисяч любителів футболу. Вони також мали можливість пропонувати свої кандидатури на звання кращого гравця всіх часів.

Також відоме британське видання FourFourTwo визначило десятку найсильніших голкіперів світу. Переможцем у номінації став воротар мадридського Атлетіко і збірної Словенії Ян Облак.

25-річний кіпер посів першу сходинку у рейтингу найкращих воротарів світу, повідомляє FourFourTwo.

Другим у добірці став воротар Манчестер Юнайтед Давид Де Хеа. Третє місце у воротаря лондонського Челсі та збірної Бельгії Тібо Куртуа, який був визнаний найкращим голкіпером чемпіонату світу.

Також до десятки рейтингу увійшли: Марк-Андре тер Штеген (Барселона і Німеччина), Аліссон (Ліверпуль і Бразилія), Джанлуїджі Буффон (Парі Сен-Жермен), Мануель Нойєр (Баварія, Німеччина), Уго Льоріс (Тоттенхем і Франція) і Самір Ханданович (Інтер).

У травні 2018 року Ян Облак третій раз поспіль завоював трофей Самори – приз найкращому воротареві іспанського чемпіонату.

Мессі vs Марадона

Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі відзначився чудовим дриблінгом у матчі з Нігерією, що допомогло йому перевершити досягнення легендарного Дієго Марадони.

Мессі у фінальних частинах чемпіонату світу здійснив 107 успішних обіграшів. У Марадони 105 вдалих обводок. Зазначимо, що цей показник на ЧС підраховують з 1966 року.

Мессі став багатодітним татусем

Також Лео став першим футболістом, який забивав голи на чемпіонатах світу в трьох десятиліттях свого життя. На ЧС-2006 йому було 18 років, на ЧС-2014 — 27 років, на ЧС-2018 — 31 рік.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Лунін підписав контракт з Реалом і заговорив іспанською.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Парламент Естонії оголосив Московський патріархат інститутом, що підтримує російську агресію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua