News.ua


Названа попередня дата реваншу Кличко — Джошуа

Июль 26
11:09 2017

Промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA і IBF Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) Едді Хірн заявив, що сподівається на позитивну відповідь Володимира Кличка щодо реваншу з його підопічним, а також назвав попередню дату цього поєдинку.

За словами Хірна, під час свого візиту в Лас-Вегас, він не тільки подивився декілька арен, де може відбутися повторити бій між Джошуа і Кличко, але і подав документи, щоб отримати ліцензію промоутера в штаті Невада і мати можливість організувати потенційний реванш.

"Я був на MGM, на T-Mobile Arena. Лас-Вегас є лідером в плані вибору арени для проведення можливого реваншу. 11 листопада – це дата, яку ми промалювали. Але у нас є ще пара тижнів, щоб отримати відповіді на всі організаційні питання. Вважаю, що Володимир Кличко збирається прийняти цей бій, і я дійсно думаю, що поєдинок пройде в Вегасі. Ентоні був там близько 10 днів, насолоджувався відпочинком і побачив це місто. Тут відмінні арени, а кількість британських уболівальників, які приїхали на цей поєдинок, буде ще одним доповненням до події, яким, думаю, ми будемо насолоджуватися довгий час. Схрестимо пальці за Вегас і 11 листопада", – передає слова Хірна Sky Sports.

Нагадаємо, Володимир Кличко зробив заяву щодо реваншу з Ентоні Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко постійно змінює своє рішення щодо подальшої кар'єри.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Міжнародний суд ООН проведе цього тижня слухання за позовом ПАР проти Ізраїлю

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua