News.ua


Легіонер Динамо розповів, як тренер переконав його залишитися в команді

Июль 25
21:15 2017

Африканський нападник київського Динамо Дьємерсі Мбокані розповів про свої взаємовідносини з Сергієм Ребровим та Олександром Хацкевичем:

"Ребров просто не бачив мене у своїй команді. Я не беруся обговорювати причини, які до цього призвели, але оскільки футбол — це моя професія і мій хліб, я не міг сидіти на лавці або виступати за молодіжну команду.

Тому попросив президента клубу про оренду — мені здається, він зрозумів мої мотиви і погодився відпустити в Англію.

Якщо ж вас цікавить, в чому складність моїх відносин з Ребровим, скажу вам так: мені не до душі, коли людина говорить в очі одне, а за спиною — інше.

З Хацкевич все простіше і зрозуміліше. Спільну мову ми знайшли при першому ж розмові, коли я приїхав на збори до Австрії. Ні, він не обіцяв мені стабільного місця в складі і не говорив, що має намір робити на мене ставку в нападі, але я відчув головне: він мені довіряє, ставиться з повагою, і я постараюся його не підвести", — розповів Мбокані в інтерв’ю виданню Спорт-експрес.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що скандальний форвард розповів, навіщо повернувся в Динамо.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія TSMC пообіцяла освоїти 1,6-нм техпроцес до 2026 року

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua