News.ua


Кличко постійно змінює своє рішення щодо подальшої кар’єри

Июль 18
13:53 2017

Том Леффлер, генеральний директор K2 Promotions, розповів, що Володимир Кличко (64-5, 53 КО) коливається в своєму рішенні про можливе продовження кар'єри, і вже кілька разів встиг його поміняти.

"У Володимира була просто неймовірна кар'єра. Самі розумієте, Кличко – другий після Великого Джо Луїса в суперхеві за тривалістю володіння чемпіонським титулом. У нього все прекрасно в фінансовому плані, тобто немає необхідності погоджуватися на реванш виключно заради грошей. Питання тільки в тому, що Володимир хотів би завершити кар'єру в статусі чемпіона світу. Я кілька разів говорив з ним, і кожен раз у нього було інше рішення. Я не приховую, мені б дуже хотілося, щоб реванш відбувся. Чому? Перший поєдинок був абсолютно найкращим в хевівейті за останні роки, і в ньому Кличко довів, що може перемогти Джошуа. А ще в ньому Кличко виглядав здорово, це було один з найкращих виступів Володимира. Я вважаю, він переможе в реванші", – передає слова Леффлера RingPolska.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Реванш Кличко — Джошуа може бути підтверджений найближчим часом. У разі рішення Кличко продовжити кар'єру, реванш швидше за все відбудеться в Лас-Вегасі, на T-Mobile Arena в листопаді 2017 року.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко повинен провести ще три бої.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сын Ротару показал 76-летнюю мать на новом фото

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua