News.ua


Капітан Динамо вибачився перед партнерами після гри з Чорноморцем

Июль 18
23:38 2017

Капітан київського Динамо Андрій Ярмоленко поділився враженнями після перемогу в першому турі чемпіонату України в матчі проти одеського Чорноморця:

"Сьогодні вийшла важка гра, дуже непрості три очки для нас. Важко проводити домашній матч без рідних уболівальників. Найголовніше — зуміли виграти такий непростий поєдинок, ця перемога, як то кажуть, в скарбничку. Завтра на теоретичному занятті зробимо розбір гри, тренерський штаб вкаже нам на наші помилки ", — цитує Ярмоленка офіційний сайт Динамо.

Також лідер киян вибачився перед партнерами за свою помилку, яка призвела до пропущеного м’яча:

"Що стосується пропущеного гола — це моя груба помилка. Суперник відразу нас за це покарав, адже у Чорноморця дуже швидкі гравці в атаці, які зуміли відразу ж вибігти вперед і реалізувати цей момент. Хочу вибачитися перед партнерами за таку грубу помилку.

Наступний матч у нас знову з Шахтарем. Звичайно, ми будемо грати тільки на перемогу. Сподіваюся, ми добре підготуємося до цього протистояння і зуміємо взяти реванш за поразку в Суперкубку. Вважаю, що готові в фізичному плані і з кожним матчем повинні лише додавати", — підсумував футболіст.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Динамо розповів, що йому не сподобалося в переможному матчі з Чорноморцем.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

«Бенфіка» з Трубіним здолала «Ароуку» в чемпіонаті Португалії з футболу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua