News.ua


У Кремлі розповіли, що робитимуть, якщо СБУ не скасує обмеження для Самойлової

Март 20
16:52 2017

У Кремлі розповіли, що робитимуть, якщо СБУ не скасує обмеження для Самойлової
У Кремлі заявили, що не мають намірів змінювати представника Російської Федерації на пісенному конкурсі Євробачення, який пройде у 2017 в Україні. Російські керівники наголосили, що не будуть змінювати Юлію Самойлову через те, що вона у 2015 році виступала на території окупованого Криму. Про це у понеділок розповів прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише видання «УНІАН», передає replyua.net.
«Наразі мені не відоме рішення наших організаторів. Але, наскільки я розумію, такої опції як «заміна» не існує», — сказав він. За його словами, ситуація з Самойловою не спірна. «Вона виступала на території Криму. Крим – це частина Росії. Які можуть бути претензії з боку української влади? Я не розумію. Таким чином у Києві будуть на кожного накладати обмеження, хто захоче представляти Росію на Євробаченні в Україні», — додав він.
Раніше у російських мас-медіа поширили інформацію про те, що Служба безпеки України скасувала обмеження на в’їзд до України російській співачці Юлії Самойловій, яка два роки тому виступала на території Криму, потрапивши туди з порушеннями українського законодавства. Але при цьому у СБУ спростували інформацію щодо скасування заборони для Самойлової.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Через аварію на водогоні частина Бердянська залишилася без води

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua