News.ua


Традиційна російська бравада

Май 14
03:12 2017

Традиційна російська бравада

Почнемо з того, що побудова кримського моста (наразі будівельники завершили спорудження 50% опор моста через Керченську протоку – Ред.) вдалася лише німцям, але це було тимчасово, оскільки це надзвичайно складна ділянка з точки зору геодезії – потоки води, замуленості. В мене є сумніви, і не лише в мене. Я не спеціаліст в мостобудуванні, але я знаю, що і українські спеціалісти займались цим питанням ще за радянських часів. Вони кажуть, що побудувати міст через Керченську протоку фактично неможливо. Так, звичайно, вони можуть вбивати ці сваї – потім сухогрузи будуть водою зноситися. Тобто це все бравада за великим рахунком.

Другий момент те, що звичайно гроші на будівництво у них є, і вони можуть це зробити, тим паче, що ці гроші йдуть до кишені олігархів. Але інше питання в тому, що вони не мають ані відповідної техніки, ані технології будування такого типу об’єктів. І власне в цьому випадку вони намагаються використовувати китайців. Звичайно, це має бути предметом нашої уваги – наша влада має розмовляти про це з китайцями, що це неприпустимо, коли до тимчасово окупованої Росією території відбуваються певні будівельні речі.

Але я думаю, що це традиційна російська бравада, нічого у них не вийде. Вони не володіють технологіями, технікою, яка їм потрібна.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак обговорив із фронтменом U2 важливість залучення якнайбільшої кількості країн до Саміту миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua