News.ua


Блогер про вбивство Вороненкова: жертвами стають ті росіяни, які перейшли дорогу Кремлю

Март 23
21:15 2017

Блогер про вбивство Вороненкова: жертвами стають ті росіяни, які перейшли дорогу Кремлю
Блогер Денис Казанський прокоментував на своїй сторінці в Facebook вбивство колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова в центрі української столиці, інформує newsonline24.

На думку Казанського, наразі головним питанням залишається те, чи виживе чоловік, який стріляв в Вороненкова і його охоронця та чи зможе цей кіллер взагалі щось розповісти. Водночас Казанський вважає, що цей інцидент схожий на «типову показову кару для неблагонадійного росіянина». Блогер відмітив, що останнім часом побільшало «цинічних та показових вбивств, жертвами яких стають росіяни, які перейшли дорогу Кремлю». В якості приклада Денис Казанський згадав вбивство журналіста Павла Шеремети та опозиційного російського політика Бориса Немцова, підкресливши, що ці вбивства, як і ситуація з Вороненковим організовані з холодним розрахунком на максимальний ефект в медіа.

Нагадаємо, сьогодні 23 березня, в центрі Києва неподалік готелю «Прем’єр Палац» було вбито екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Чоловік не жив в Росії з 2016 року, а також 3 місяці тому отримав громадянство України. Напередодні в інтерв’ю політик заявляв, що в РФ лунали заклики, щоб вбити його.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Громадяни України та Угорщини заснували «Цивільний блок імені Імре Надя»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua