News.ua


Аваков пояснив, кого не стосується перекриття на Донбасі

Март 15
15:03 2017

Перекриття транспортних шляхів до окупованої території Донецької та Луганської областей не буде стосуватися цивільного автомобільного транспорту та гуманітарної допомоги. Про це розповіли керівники Міністерства інформаційної політики та Міністерства внутрішніх справ України Юрій Стець та Арсен Аваков.

«Ми говорили про обмеження переміщення вантажів. У рішенні Ради національної безпеки та оборони про це чітко говориться: гуманітарних вантажів це не стосується», – зазначив Стець у коментарі українському виданню «Інтерфакс». В той самий час глава МВС Арсен Аваков у коментарі виданню «УП» пояснив, що обмеження також не стосуються цивільного транспорту.

«Рішення також не стосується громадян та їхнього майна. Мова йде про вантажі, які перевозяться з метою продажу та отримання вигоди», – наголосив він. «Ми говоримо про товари в масштабних партіях а не про ковбасу чи печиво, яке люди везуть для своєї родини», – додав Аваков. Як повідомлялося раніше, під час засідання РНБО прийняла рішення щодо припинення переміщення вантажів через лінію розмежування, тим самим легалізуючи торговельну блокаду. Дане рішення сподобалося представникам Штабу блокади торгівлі з окупантами.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Мето на Виноградаре: Киевметрополитен объявил тендер

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua