News.ua


Ford i Deutsche Post DHL презентували електричний фургон StreetScooter WORK XL

Август 29
08:53 2017

Автомобіль, який отримав назву StreetScooter WORK XL, створено на базі вантажівки Ford Transit. Він має електричний привід і кузов, спеціально розроблений для перевезення пакунків кур’єрської служби DHL.

У 2017 році на заводі StreetScooter в Аахені, Німеччина, буде випущено у світ 150 нових е-фургонів. Deutsche Post DHL використовуватиме нові фургони у своїй службі доставки посилок містом у Німеччині. Deutsche Post DHL, StreetScooter і Ford планують побудувати до кінця 2018 року 2500 нових електричних фургонів. Як і попередники, WORK і WORK L, фургон WORK XL буде також продаватись стороннім організаціям.

StreetScooter WORK XL
StreetScooter WORK XL

Кожен WORK XL дозволить запобігти викиду близько п’яти тонн вуглекислого газу і заощадити 1900 літрів дизельного пального на рік. Планується, що автопарк із 2500 автомобілів щорічно запобігатиме викиду 12 500 тонн вуглекислого газу і зберігатиме 4,75 млн літрів пального.

За словами члена правління Post-eCommerce — Parcel в Deutsche Post DHL Group Юргена Гердеса (Jürgen Gerdes), нові фургони StreetScooter WORK XL розширять електричний автопарк компанії в сегменті комерційних автомобілів: «Ці фургони просто ідеально підходять для доставки вантажів у великих містах і передмісті. Вони допоможуть нам впоратися зі зростаючими обсягами посилок, зберігаючи довкілля і не збільшуючи шумове забруднення. Ми взяли на себе таке зобов’язання, і цим ми ще раз підкреслюємо наше прагнення бути лідером ринку зеленої логістики».

StreetScooter WORK XL

Стівен Армстронґ (Steven Armstrong), віце-президент групи і президент підрозділу Ford Motor Company в Європі, Африці та на Близькому Сході розповів: «Ми дуже пишаємося цим амбітним проектом і міцною співпрацею з Deutsche Post DHL Group і StreetScooter. У рамках цього спільного проекту буде випущено найбільшу в Європі кількість середньорозмірних електричних фургонів, і саме цього вимагає наш час. Автобуси, автомобілі та, звичайно ж, вантажні фургони відіграють важливу роль у нашому повсякденному житті, але ми повинні знайти спосіб зробити їх менш шкідливими для довкілля. І цей проект – великий крок у цьому напрямку».

StreetScooter WORK XL

Фургон WORK XL матиме вантажну місткість 20 м3 і місце для зберігання понад 200 посилок. Е-фургон оснащено модульною системою акумуляторів, що забезпечує потужність від 30 до 90 кВт/год і запас ходу від 80 до 200 км.

WORK XL відрізняється від своїх братів-фургонів WORK і WORK L (вантажна місткість 4 і 8 м3 відповідно) не тільки за розміром і запасом ходу, але і за конструкцією кузова. Кузов WORK XL обладнано полицями, і до нього можна дістатися з кабіни водія. Фургон можна завантажувати через бічні розсувні дверцята і задній відкидний борт кузова. Потужність зарядного пристрою фургона становить до 22 кВт, а середня тривалість заряджання – три години.

Окрім нової моделі WORK XL, на сьогодні автопарк Deutsche Post DHL нараховує понад 3000 електромобілів StreetScooter WORK і WORK L, а також близько 10 500 електровелосипедів, що робить групу володарем найбільшого автопарку електромобілів у Німеччині.

StreetScooter WORK XL

Запись Ford i Deutsche Post DHL презентували електричний фургон StreetScooter WORK XL впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сербія підтримує територіальну цілісність України — прем’єр

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua