News.ua


Жительку Кореччини судили через госпіталізацію сина з алкогольним отруєнням

Май 14
02:16 2023

У Корецькому райсуді судили жінку, неповнолітній син якої потрапив у лікарню з алкогольним отруєнням. Суд визнав матір винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків.

Про це Район.Корець стало відомо з постанови Корецького районного суду, оприлюдненої 11 травня.

Йдеться, що 17 квітня о 00:10 жінка, будучи матір’ю неповнолітнього, ухилилась від належного виконання батьківських обов’язків. Унаслідок цього її син отримав гостру алкогольну інтоксикацію та був госпітолізований до лікарні.

На судовому засіданні вину визнала та просила її суворо не карати.

Таким чином встановили, що жінка ухилилася від виконання передбачених законодавством обов`язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей, чим скоїла правопорушення передбачене ч. 1 ст. 184 КУпАП.

Її визнали винною та застосуваии до неї адміністративне стягнення – попередження. Проте жінка на користь держави сплатить судовий збір у розмірі 536 гривень.

Источник: korets.rayon.in.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ракетний удар по Вільнянську: медики розповіли про стан постраждалих

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua