News.ua


Збували наркотики через Telegram: у Чернівцях судитимуть злочинну групу

Февраль 01
14:00 2022

На Буковині судитимуть злочинну групу, яка збувала наркотики та психотропи через Telegram.

За даними слідства, 22-річна жителька Чернівців створила та очолила злочинну групу, до складу якої залучила свого співмешканця та ще одну особу. Члени злочинного угрупування налагодили схему збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у Чернівцях.

Збували наркотичні засоби способом так званих "закладок". Замовлення приймали через месенджер "Telegram", де створили канал під назвою "Venera". Після встановлення закладки відправляли замовникам через месенджер фото схованок. Кошти за "товар" отримували на електронні гаманці.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів та місць можливого зберігання наркотиків, правоохоронці виявили та вилучили: ЛСД (галюциногенний наркотик); згортки з амфетаміном; шишки конопель та кристали МДМА.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури направлений до суду обвинувальний акт відносно членів організованої злочинної групи, які зберігали з метою збуту та збували наркотичні засоби та психотропні речовини (ч. 2 та ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБ України в Чернівецькій області та Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

Источник: molbuk.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Донеччині через обстріли відключалась електроенергія на одній із шахт

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua