News.ua


закуска вийде в міру солодкою

Август 30
18:29 2023

Закуски із солодкого болгарського перцю можна готувати з цибулею, спеціями та медом. Варто зазначити, що з медом закуска буде в міру солодкою і при цьому гострою через духмяний перець.

Редакція FoodOboz ділиться рецептом смачного маринованого перцю з медом та запашним перцем на зиму.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 2 кг (очищеного)
  • Мед – 1 склянка
  • Олія – 200 мл
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Вода – 250 мл
  • Перець запашний горошок – 4-5 горошин
  • Лавровий лист – 2-3 шт.
  • Уксус столовий 9% – 100 мл

Спосіб приготування:

1. Помийте перець, видаліть зернята, поріжте на великі часточки або на 4 частини.

2. Маринад: змішайте воду, олію, мед, сіль, і оцет. Додайте запашний перець та лавровий лист, доведіть маринад до кипіння.

3. Перець перекладіть у киплячий маринад, варіть 10-15 хвилин. Після цього викладіть перець у стерильні банки, зверху залийте маринадом, закатайте банки і переверніть.

Источник: food.obozrevatel.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський очікує, хто прибуде в Туреччину від Росії: Тоді визначатиму, які кроки робити Україні

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua