News.ua


Як зробити домашні пельмені ще смачнішими: прості хитрощі

Март 23
15:07 2023

Якщо хочете, щоб гості, що зібралися за обіднім столом, ще й ще просили добавки домашніх пельменів, при їх приготуванні варто вдатися до маленьких хитрощів. Насамперед варто нагадати «великі істини» у готуванні пельмешок.

Так, м’ясо для них має бути свіжим. Найкраще, якщо воно буде охолодженим, а не розмороженим. Найсмачніший фарш виходить із суміші яловичини та жирної свинини. Любителям курки в начинку варто додавати м’якоть курячих стегон.

Для того щоб пельмені вийшли надзвичайно соковитими, додайте до фаршу цибулю, точніше, не так – дуже багато цибулі – приблизно 30% від загальної маси.

Тепер, коли необхідні знання освіжилися в голові, можна приступати і до розкриття тих секретів, заради яких ми з вами тут зібралися.

Так, перша хитрість полягає в тому, щоб додати у фарш та тісто цукор. На 4 склянки борошна достатньо однієї чайної ложки цукрового піску. Та ж кількість знадобиться і на кілограм фаршу.

Друга рекомендація полягає в тому, щоб не класти в пельмені часник. Після заморозки, що супроводжується наступним варінням, у м’яса з’являється неприємний присмак, який псує смак пельменів.

Источник: pixelinform.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Інсайдери розкрили деталі про ультратонкі Galaxy S26 з покращеними камерами

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua