News.ua


Як можна швидко очистити телефон, якщо не вистачає пам’яті

Январь 09
13:08 2024

Проблема, яка, напевно, знайома кожному користувачеві смартфонів – не помітив, як пам’ять пристрою заповнилася. Особливо якщо це старенька модель з 64 Гбайт пам’яті.

Щоб звільнити пам’ять на смартфоні, спочатку зазвичай видаляються або вивантажуються відео, потім руки доходять до фото і встановлених програм. Однак на певному етапі настає момент, коли видаляти вже нема чого, а місця все одно немає. У цьому випадку час чистити кеш месенджерів.

Пам’ять телефону заповнена: що робити

Сучасні месенджери, у тому числі Telegram, мають дивовижний талант засмічувати простір. Зайдіть в налаштування свого смартфона, вивчіть розклад по сховищу — швидше за все, програма займає кілька гігабайт.

Справа в тому, що месенджери влаштовані таким чином, що зберігають усі надіслані вам медіафайли у вбудованій пам’яті смартфона. І в цьому є свій «плюс» – це заощаджує мобільний трафік, але плачевно позначається на вільному місці у пам’яті смартфона.

Якщо ви активний користувач Телеграма, зайдіть у месенджер з телефону та виконайте наступний порядок дій: «Налаштування» → «Дані та пам’ять» → «Використання пам’яті» → «Очистити кеш Telegram».

Подібне чищення щомісяця гарантує повернення кількох Гбайт пам’яті. А найголовніше – ваші файли нікуди не подіються і якщо потрібно, вони провантажаться знову. Головне – не видаляти самі листування та чати.

Так само можна перевірити налаштування в інших месенджерах, навіть WhatsApp, і очистити кеш там.

І так само можна робити з TikTok, YouTube та іншими програмами, які відрізняються невгамовним апетитом. За аналогією з месенджерами вони автоматично завантажують контент на ваш пристрій, щоб ви могли гортати стрічку без ривків.

Источник: charter97.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Июль 2024 года принесет кардинальные перемены для трех знаков зодиака

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua