News.ua


як і з чим приготувати, щоб вона була корисною та смачною

Август 12
16:38 2023

Риба та морепродукти є обов’язковою складовою раціону. Фахівці радять їсти рибу у будь-якому вигляді – варену, запечену та приготовану на вогні, а також солону 1-2 рази на тиждень. Варто зазначити, що риба відмінно поєднується з усіма овочами, спеціями та зеленню.

Кулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом смачної запеченої риби по-французьки, з помідорами і тертим сиром.

Інгредієнти:

  • філе будь-якої риби – 600-700г
  • кольорова капуста
  • цибуля – 1 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • майонез – 4-6 ст. л.
  • сир – 200 г
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

1. Філе риби посоліть, поперчіть, додайте сік лайма, залиште маринуватися.

2. Капусту поріжте на шматочки завтовшки 1 см, розріжте навпіл і викладіть на деко, посоліть і поперчіть.

3. На капусту викладіть тертий сир, філе риби, змастіть гірчицею в зернах, викладіть тонко нарізану цибулю, нарізані кільцями помідори, зверху присипте тертим сиром, зверху зробіть сіточку з майонезу.

4. Готуйте в духовці 35 хвилин за температури 180 С.

Источник: food.obozrevatel.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Китай відмовився від нафти та зерна зі США через торгову війну

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua